0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Timișoara

Pensiunea Nora Clasic – Timisoara

Pensiunea Nora îți oferă o ambianță elegantă și confortabilă pe tot parcursul sejurului tău.

Vila Arthouse Lucrezia – Timisoara

Casa Arthouse Lucrezia aparține familiei scriitorului Daniel Vighi, un artist bănățean de referință.

Pensiunea Normandia – Timisoara

Pensiunea Normandia este situată la 2 km de centrul oraşului Timişoara, iar la 50 de metri se găsesc câteva restaurante și supermarketuri.

Pensiunea Cyprinius – Săcălaz

Amplasata pe traseul Timisoara-Jimbolia , la doar 6 km de la iesirea din Timisoara, Pensiunea- Restaurant Cyprinius va asteapta fie sa serviti masa, fie sa va relaxati intr-una din camerele puse la dispozitie.

Hotel Reghina – Timisoara

Hotelul Reghina se află într-o zonă rezidențială din Timișoara, la 700 de metri de Stadionul Dan Păltinişanu. Oferă unităţi de cazare cu WiFi gratuit. Există parcare gratuită.

Hotel Reghina Blue – Timisoara

Situat la doar 2 km de centrul Timişoarei, Hotelul Reghina Blue se află foarte aproape de Universitatea Politehnică şi de gară. Printre facilităţile disponibile se numără o piscină în aer liber, o zonă de spa şi un restaurant.

Pensiunea PARK – Timisoara

Pensiunea Park… …oferă oaspeților săi avantajul unei poziții privilegiate în zona centrală a Timișoarei, situată numai la 5 minute de plimbare de cele mai importante atracții oferite de orașul nostru (Piața Operei, Catedrala Metropolitană și Centrul Istoric), într-o ambianță liniștită și selectă, toate acestea în vecinătatea unui parc minunat.

Euro Hotel – Timisoara

Euro Hotel este situat în centrul civic, 3 km distanta de centrul oraşului, 5 km fata de Gara de Nord şi 10 km distanta fata de Aeroportul International Timisoara.