0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea VLAD – Timișoara

Localitate: Timisoara, str. 1 Decembrie 1918 nr.56 (Pensiunea VLAD)
Timisoara, Bdl. Liviu Rebreanu nr.19A (Pensiunea VLAD HOME)
Judet: Timis
Site: www.facebook.com/Pensiunile-Vlad/
Telefon: 0744 516 674
Fix Pensiunea VLAD HOME: 0256 245 993
Fix Pensiunea VLAD: 0256 489 987
Persoana contact: Rodica Vlad

Pensiunea Vlad este localizata in imediata apropiere a centrului orasului (aproximativ 1km), la o mica distanta de Complexul Studentesc si de Stadionul Dan Paltinisanu.
Pensiunea va pune la dispozitie 16 camere confortabile, amenajate simplist dar elegant astfel incat sederea dumneavoastra sa devina placuta si de neuitat. Fiecare camera dispune de dotari dintre cele mai moderne televizor, internet, incalzire centralizata, frigider, baie proprie cu cada sau cabina de dus si balcon.
Va puteti relaxa in aceeasi ambianta ce invaluie locatia si la barul si terasa pensiunii. Receptia pensiunii este deschisa non-stop si isi asteapta clientii intr-un mediu ambiant placut, confortabil si prietenos, astfel incat reintoarcerea oaspetilor la locatie sa fie o placere. Pentru fumatori se pune la dispozitie terasa pensiunii, in camere fiind fumatul interzis.
Pensiunea Vlad Home este amplasata la 3 km fata de centrul orasului ( 20 de minute ) si in proximitatea diferitelor mijloace de transport ce faciliteaza accesul catre principalele puncte de interes turistic si admnistrativ din Timisoara. Locatia este situata langa benzinaria MOL si vis-a-vis de statia de tramvai Constantin Brancoveanu.
Pensiunea Vlad Home vine in intampinarea turistilor sai cu 22 de camere single, duble si triple amenajate si utilate conform standardului de clasificare a locatiei cu : bai individuale cu cada sau cabina de dus, aer conditionat, frigider, balcon, TV, incalzire centrala si conexiune gratuita la internet wireless. Alte facilitati puse la dispozitia oaspetilor sunt : sala de mese, acces la bucatarie, parcare proprie, posibilitatea accesului cu animale de companie, posibilitate de plata cu cardul, o gradina cu terasa, spalatorie la cerere, seif la receptie, harti, brosuri, informatii turistice. Pensiunea reprezinta o alegere foarte buna pentru toate persoanele deoarece isi intampina clientii cu o atmosfera familiala, placuta.

FACILITĂȚI

internet

parcare

acces animale de companie

sala conferinte

incalzire centralizata

terasa

restaurant

baie in camera

toate modalitatile de plata

Tarife valabile în anul 2019-2020

Preturile sunt exprimate în lei / cameră / noapte de cazare

TARIFE PENSIUNEA VLAD HOME
Tip Camera cu mic dejun fara mic dejun Pret single
Camera single 120 130
Camera dublă 140 160
Camera triplă 160 190
Apartament 200 240

 

TARIFE PENSIUNEA VLAD
Tip Camera Cursul sapt. Week-end Pret single
Camera single 140 140
Camera dublă 160 160
Camera triplă 190 190
  • Mic dejun optional: 10 Lei / persoana / zi
  • Nu accepta plata cu tichete de vacanta.