0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

ALBA

Cabana COTUL ARIEȘULUI – Vadu Moților

Cabana Cotul Ariesului este locul de cazare Valea Ariesului, cazare Muntii Apuseni, unde va puteti petrece un minunat concediu impreuna cu familia si prietenii dumneavoastra

Pensiunea RUSTIC GHEȚAR – Gârda de Sus

Pensiunea Rustic este amplasata in imediata vecinatate a pesterii Ghetarul de la Scarisoara-Muntii Apuseni,fiind construita din lemn de brad in totalitate.

Casa DELIA – Arieșeni

Casa Delia este situată la aproximativ 5 km de pârtia Vârtop si la numai 3 km de Cascada Varciorog si alte obiective turistice din zona.

Pensiunea LA BECU – Goiești

Pensiunea La Becu este situată în localitate Vidra, sat Goiesti si dispune de terasă și grădină.

Pensiunea MOȚILOR – Vadu Moților

Situata intr-o zona turistica foarte populara, in inima Muntilor Apuseni, la poalele Muntelui Mare si strabatuta de Valea Ariesului, Pensiunea Motilor ca asteapta sa petreceti un sejur de neuitat in mijlocul naturii.

Pensiunea CASA IANCULUI – Vidra-Nemeși

Pensiune agroturistica, clasificata construita recent, aflata in vecinatatea rezervatiei turistice Dealul cu Melci si Cascada Pisoaia.

Cabana LUCA & CĂTĂ – Arieșeni

Bine ati venit la Cabana Luca si Cata , situata la 6 km de la partiile de ski. Cabana se afla la 150 m de la DN 75 , cu loc de parcare in curte , terasa cu gratar , foisor , loc de joaca pentru copii .

Pensiunea ANDRA – Albac

Pensiunea Andra se află în localitatea Albac din judeţul Alba, la 16 km de Arieșeni, și oferă grătar și o terasă la soare.

Casa CERBU – Arieșeni

Este situata pe valea Cobleșului, la 2,8 kilometri de centrul comunei Arieșeni, înconjurată de brazii înalți care oferă un aer curat și o priveliște minunată.

Complex Turistic TERRA MYTHICA – Ighiu

Asezata intr-o locatie datata 1784 si intinsa pe o suprafata de aproximativ 5000 mp, Terra Mythica imbina intr-un mod armonios elementele naturii transilvanene: piatra, lemul si apa intr-un corolar al frumusetii peisajistice!

ApartHotel SARA – Alba Iulia

Sara Hotel Apartments este amplasata intr-o zona linistita, constuita in ideea de a oferi caldura, intimitate pentru o sedere cat mai confortabila.

Vila ELISABETA – Alba Iulia

Vila Elisabeta este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Alba Iulia, hotel in care va oferim cazare intr-o "oaza de liniste".

Pensiunea COSMI – Blaj

Pensiunea Cosmi va ofera tot confortul si ospitalitatea pe toata durata sejurului. Tot odata pensiunea va pune la dispozitie o o gama diversificata de mancaruri si bauturi extraordinare.

Cabana CURMĂTURI – Șugag

Cabana Curmaturi este situata la o altitudine de 1240 metri, pe Valea Mirajului.

Pensiunea VIDRA DE SUS – Vidra

Pensiunea Vidra de Sus, situata in comuna Vidra de Sus, judetul Alba este locul ideal de petrecere a unor momente de liniste si relaxare.

Complex Turistic DOUGLAS – Arieșeni

Situat in centrul comunei Arieseni, Complexul Turistic Douglas va ofera servicii de cazare in regim de pensiune.