0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

BIHOR

Pensiunea GĂVRUȚA – Hidișelu de Jos

Bucurându-se de o locaţie liniştită la marginea pădurii, în satul Hidişelu de Jos, Pensiunea Găvruţa are o grădină cu foişoare şi facilităţi de grătar şi un loc de joacă pentru copii.

Apartament MISHA – Băile Felix

Acest apartament se află în Băile Felix, în zona centrală, cu vedere la un parc verde și liniștit, aproape de atracțiile turistice din această stațiune.

Vila CHEZ GABRIELLE – Aleșd

Vila Chez Gabrielle va ofera servicii de cazare si activitati turistice non-stop. Vila dispune de 2 apartamente, 5 camere duble cu pat matrimonial si 13 camere cu 2 paturi.

SILVER Hotel – Oradea

Situat in Oradea, intr-o zona linistita si plina de verdeata, Silver Hotel conference & spa este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere.

Pensiunea BEBE – Băile Felix

Pensiunea Bebe este situata in statiunea Baile Felix la 200 m de spitalul de recuperare si bazele de tratament.

Hotel ELITE – Oradea

Hotelul Elite este un hotel de lux din categoria 3* si 4* stele si a fost fondat in 1998. Este plasat in centrul orasului, in zona verde si linistita a parcului I.C. Bratianu.

Vila DELIA – Oradea

Vila Delia este situata pe drumul european E60 la intersectia cu strada Aiudului, la iesirea din Oradea spre Cluj.

Hotel ARCADIA – Săcădat

Situat la 150 de metri de gara Sacadat, Hotel Arcadia ofera internet Wi-Fi gratuit, receptie deschisa nonstop si depozit de bagaje gratuit. Proprietatea ofera locuri de parcare gratuite pentru camioane, iar la 20 de metri se afla o statie de autobuz.

Pensiunea TOMIS – Băile Felix

Pensiunea Tomis este situata in Statiunea Baile Felix,intr-o zona usor accesibila in apropierea Spitalului de Recuperare, la o distanta egala de majoritatea strandurilor termale.