0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

CRIȘANA

Apartament Misha – Baile Felix

Acest apartament se află în Băile Felix, în zona centrală, cu vedere la un parc verde și liniștit, aproape de atracțiile turistice din această stațiune.

Vila Chez Gabrielle – Alesd

Vila Chez Gabrielle va ofera servicii de cazare si activitati turistice non-stop. Vila dispune de 2 apartamente, 5 camere duble cu pat matrimonial si 13 camere cu 2 paturi.

Silver Hotel – Oradea

Situat in Oradea, intr-o zona linistita si plina de verdeata, Silver Hotel conference & spa este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere.

Pensiunea Bebe – Baile Felix

Pensiunea Bebe este situata in statiunea Baile Felix la 200 m de spitalul de recuperare si bazele de tratament.

Hotel Elite – Oradea

Hotelul Elite este un hotel de lux din categoria 3* si 4* stele si a fost fondat in 1998. Este plasat in centrul orasului, in zona verde si linistita a parcului I.C. Bratianu.

Vila Delia – Oradea

Vila Delia este situata pe drumul european E60 la intersectia cu strada Aiudului, la iesirea din Oradea spre Cluj.

Hotel Arcadia – Sacadat

Situat la 150 de metri de gara Sacadat, Hotel Arcadia ofera internet Wi-Fi gratuit, receptie deschisa nonstop si depozit de bagaje gratuit. Proprietatea ofera locuri de parcare gratuite pentru camioane, iar la 20 de metri se afla o statie de autobuz.

Pensiunea Tomis – Baile Felix

Pensiunea Tomis este situata in Statiunea Baile Felix,intr-o zona usor accesibila in apropierea Spitalului de Recuperare, la o distanta egala de majoritatea strandurilor termale.

Pensiunea Apfel Haus – Horia

Constructia pensiunii a fost inceputa in anul 2006 cand o familie belgiana a investit in pamant in vecinatatea orasului Arad, in scopul crearii unei livezi de pomi fructiferi. Primul pas a fost construirea Apfel Haus, rezultand o pensiune de mare clasa, rodul unor idei cu adevarat “fructoase”.