0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila ARTHOUSE LUCREZIA – Timișoara

Localitate: Timisoara, Strada Memorandului 14
Judet: Timis
Site: arthouselucrezia.ro
Telefon: 0765.565.971
Persoana contact: Receptie

Casa Arthouse Lucrezia aparține familiei scriitorului Daniel Vighi, un artist bănățean de referință. Imobilul este învăluit în poezia cartierului istoric timișorean Elisabetin, modernizat, cu „odăi” cufundate în intimitatea muzicii de Jazz, a tablourilor, a cărților din biblioteca de la subsol și a unei curți în care reveria se poate învălui în fumul de țigară, la umbra unui vișin și a unei bătrâne vițe de vie.

• Casa este situată în cartierul rezidențial Elisabetin, aproape de de Piața Bălcescu, de centrul orașului (un drum de 15 minute, pe jos) și de toate obiectivele turistice și instituțiile importante.

• Ești aproape de mijloacele de transport în comun și de stația de taxi-uri, ai aproape magazine, bănci, o piață agro-alimentară, cofetării, restaurante și baruri. De asemenea, vei avea în apropiere și două parcuri și trei biserici (ortodoxă, romano-catolică și greco-catolică) și vei putea ajunge foarte repede la Universitatea de Vest, Universitatea Politehnică, Gară, Spitalul Județean, Complexul studențesc, Policinica dentară sau stadion.

• Apartamentele, casa și curtea au fost recent renovate la standarde europene și oferă condiții de lux. Asigurăm de altfel o curățenie impecabilă, punem la dispoziție wireless în apartamente și în curte, iar printre facilități avem o bucătărie comună, o bibliotecă și o mică cameră de conferințe sau întâlniri.

• Îți oferim informații utile despre oraș, pliante cu evenimentele culturale timișorene, mini-ghid turistic, harta orașului, presa culturală și cărți, și îți stăm la dispoziție pentru a te îndruma în șederea ta în Timișoara.