0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea PARK – Timisoara

Pensiunea Park… …oferă oaspeților săi avantajul unei poziții privilegiate în zona centrală a Timișoarei, situată numai la 5 minute de plimbare de cele mai importante atracții oferite de orașul nostru (Piața Operei, Catedrala Metropolitană și Centrul Istoric), într-o ambianță liniștită și selectă, toate acestea în vecinătatea unui parc minunat.

General Details

Localitate: Timisoara, Str. Remus nr. 17
Judet: Timisoara
Email: –
Site: pensiuneapark.ro
Telefon: 0356.264.039
Persoana contact: Receptie

Pensiunea Park…
…oferă oaspeților săi avantajul unei poziții privilegiate în zona centrală a Timișoarei, situată numai la 5 minute de plimbare de cele mai importante atracții oferite de orașul nostru (Piața Operei, Catedrala Metropolitană și Centrul Istoric), într-o ambianță liniștită și selectă, toate acestea în vecinătatea unui parc minunat.

Inaugurată în anul 2009, Pensiunea Park Timișoara are ca scop să acorde clienților săi prospețimea și eleganța oferită de spațiile largi și renovate alături de structura sa unică.

O atmosferă intimă, interioare elegante, bogăția decorațiunilor și serviciile impecabile sunt doar câteva din atuurile pe care le putem arăta în fiecare moment al șederii dumneavoastră. Cele 10 camere ale pensiunii dedicate clienților noștri crează cadrul liniștit al acestei proprietăți cochete, ținând pasul și cu ultimele tehnologii pentru o satisfacție garantată a tuturor clienților noștri. Noi vrem să oferim oricărui client, indiferent că este turist sau om de afaceri, un spațiu elegant în care afacerile se îmbină armonios cu plăcerea, totul într-o atmosferă prietenoasă și liniștită.

Facilitati

Camere si tarife

Categorii de Camere

Camerele 7,8 și 9 sunt camere din categoria Single Room și se adresează persoanelor care călătoresc singure. Camera este echipată cu birou, pat tip Single Royal (1,2m lățime) și baie.

Camerele 5,6 și 10 fac parte din categoria Double Room și sunt dotate cu pat matrimonial, birou și baie. Această categorie se adresează în special cuplurilor sau persoanelor care își doresc un pat de dimensiuni mari.

Camerele 1 și 2 fac parte din categoria Junior Suite și se diferențiază de camerele Double prin suprafața mult mai mare , sitting area, coffee table, fotolii și o baie de dimensiuni mai mari.

Camera 3 face parte din categoria Twin Room și se adresează grupurilor formate din 2 călători ,care doresc să doarmă în paturi separate. Camera este echipată cu 2 paturi tip Standard Single Bed, birou și baie.

Camera 11 face parte din categoria Quadruple Room și se adresează grupurilor de câte 4 călători. Camera este formată din 3 încăperi: anticameră (sitting area cu coffee table și fotolii), baie de dimensiuni mari și dormitor. Dormitorul este echipat cu 4 paturi tip Standard Single Bed.

Video

Oferte