0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

EURO Hotel – Timișoara

Localitate: Timisoara, Str.Mehadia, Nr 5
Judet: Timis
Site: www.euro-hotels.ro

Euro Hotel este situat în centrul civic, 3 km distanta de centrul oraşului, 5 km fata de Gara de Nord şi 10 km distanta fata de Aeroportul International Timisoara. Hotelul este usor accesibil de la pricipalele sosele, iar pricipalele statii de tramvai si autobuz sunt in apropierea hotelului.

Dorinta noastra este ca toti clientii sa petreaca un sejur placut, succese in afaceri si oportunitati de investitii.

Euro Hotel va este un partener fidel!

Elegant mobilat, hotelul va pune la dispozitie 33 camere single (pat matrimonial), 11 camere duble cu doua paturi) si 3 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu frigider, minibar, televizor, telefon international, internet, bar & salon pentru mic-dejun, sala de conferinta, pretabila pentru interviuri / intalniri de afaceri, cu o capacitate 15 persoane, flipchart, videoproiector, (se poate inchiria laptop); spalatorie si curatatorie proprie, parcare privata pazita, inchirieri masini, etc.

Bar & Salon – Va stam la dispozitie cu un salon pentru mic dejun cu o capacitate de 58 locuri unde puteti degusta micul dejun.

Sala de conferinte – Va oferim o sala de conferinta, pretabila pentru interviuri / intalniri de afaceri, cu o capacitate de 15 persoane.