0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila THE GHETTO – Bușteni

Localitate: Busteni, str. 23 August nr.8
Judet: Prahova
Site: https://www.facebook.com/VilaTheGhetto
Telefon: 0722 302 527

Recent construita si situata la 300 de metri de Partia Kalinderu, Vila „The Ghetto”, ofera standarde ridicate in ceea ce priveste confortul, este o vila cu 2 nivele, 6 camere + 2 mansarde, etajul 1 si 2 au fiecare cate trei camere, foarte spatioase, cu o suprafata de 30 metri patrati, dotate cu mocheta antistatica si antialergica, parchet de bambus, mobilier de stejar masiv, pat matrimonial cu saltele memory-form, televizor LCD, TV-Satelit (150 de programe), internet wireless, lenjerie, seif in camera, baie 8 metri patrati cu jacuzzi in fiecare camera, prosoape, uscator de par. Panorama si climatul oferite de camere sunt exceptionale. Acum se poate face o comparatie intre pensiunile comune si o pensiune care ofera un confort deosebit, pensiunea „The Ghetto”. La subsol exista o camera pentru uscat claparii, special amenajata pt. iubitorii schiului. La parter se afla un living cu 32 de locuri si o bucatarie complet utilata. La demisol de afla o sala de conferinte cu 15 locuri. In curtea vilei, se afla si un gratar in aer liber, care poate fi folosit in functie de conditiile atmosferice si cerintele clientilor. Se asigura un spatiu de parcare de 8 locuri.


In Vila „The Ghetto” din Busteni se pot organiza diverse evenimente in cadru privat: petreceri, cocteiluri, simpozioane, sesiuni de trainig si prezentari, team-building, etc.. Pretul unui sejur difera in functie de sezon si de zilele saptamanii.
Prin confortul si dotarile deosebite oferite, Vila „The Ghetto”, satisface cerintele turistilor doritori de vacante de neuitat, iar celor pasionati de schi si drumetii montane un punct de plecare ideal. Va asteptam!