0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila SOFIA – Bușteni

Localitate: Busteni, str. 23 August nr.10
Judet: Prahova
Site: https://www.facebook.com/vilasofiabusteni/
Telefon: 0722 733 527

Vila`Sofia`Busteni, este situata pe strada 23 August, nr. 10, la mai putin de 5 minute de mers pe jos, de Partia de sky Kalinderu.
Vila dispune de 5 camere dotate cu baie, Tv, balcon si incalzire centrala plus 2 camere triple cu grup sanitar comun ideale pentru o familie cu copii.
O persoana din echipa administrativa aflata intr-o zona distincta si delimitata de spatiul inchiriat, este prezenta permanent in vila. 24 de ore din 24
Pentru a asigura confortul necesar tuturor oaspetilor, precum si pentru a nu deranja pensiunile din jur, in cadrul pensiunii nu este permisa ascultarea muzicii data la maximum sau organizarea de petreceri `zgomotoase` pana spre dimineata. Se poate asculta muzica pana la ore mai inaintate din noapte, dar la un volum care sa nu deranjeze somnul celor din jur.
La dispozitie : Living generos. Masa de ping-pong. Internet wirelless. Bucatarie complet echipata. Gratar rustic din piatra de rau. In apropiere, la circa 100 de metri, exista, contra cost, parcare pentru autoturisme.

Apa calda . . La discretie. . Fara program, fara restrictii! !
Accesul este facil atat pe jos cat si cu masina, vara sau iarna.

Vila are o excelenta panorama catre Masivul si Crucea Caraiman.
Posibilitati multiple de drumetii montante. Diverse activitati culturale in orasul Busteni.
Mereu pregatiti pentru oaspetii nostrii! ! !