0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila REMMAR – Ciungetu

Localitate: Malaia, Sat Ciungetu, Nr. 162
Judet: Valcea
Email: vangu_mariana@yahoo.com
office@vila-remmar.ro
Site: www.vila-remmar.ro
Telefon: 0744 552 777 / 0754 024 666
Persoana contact: Mariana Vangu

Situata intre muntii ce inconjuara Valea Latoritei, Valea Rudaresei si Valea Repezii, Vila REMMAЯ se afla in judetul Valcea, comuna Malaia, satul Ciungetu o localitate tipic subalpina situata la o altitudine de 650 metri, cu un aer puternic ozonat se recomanda ca fiind locul perfect pentru petrecerea intr-un mod cat mai placut a vacantelor si a timpul liber, intr-un loc pe care nu o sa-l uitati niciodatata. Atat constructia in sine cat si privelistea deosebita, locurile in care “omul” nu si-a facut inca simtita prezenta prea mult o sa va incante cu siguranta.

Vila Remmar va asteapta cu ospitalitate pentru a va odihni si relaxa in Valea Latorita, zona retrasa intre valea Rudaresei si Valea Repezii, comuna Malaia sat Ciungetu.
Localitatea se afla la o altitudine de 650 de metri, tipic subalpina, locul perfect pentru petrecerea vacantelor in aer liber, un loc de neuitat.

In cadrul vilei va sta la dispozitie un living de 48mp, bucatarie dotata si echipata cu toate cele necesare, televizor LCD, dvd player, sistem audio. Parterul se poate reamenaja pentru mini conferinte. La demisol se gasesc masa de tenis, foosball, masa de biliard.

In zona, exista multe atractii turistice de la vanatoare si pescuit (in lacul Bradisor, lacul Petrimanu, raurile Rudareasa,Latorita si Lotru) la drumetii pe trasee marcate cu grade de dificultate diferite, care au ca puncte de plecare Ciungetu, Voineasa sau chiar Petrimanu aflat in uimitoarele CHEI ALE LATORITEI care incanta privirea cu 17 km. de defileu montan greu de descris in cuvinte dar la fel de greu de uitat dupa ce il strabati cu masina sau pe jos, si excursii in statiunile: Voineasa aflata la numai 15 kilometri, Calmanesti-Caciulata cu vestita manastire Cozia, Govora, Olanesti, manastirea Turnu, manastirea Cornet find cunoscuta ca singura manastire pe sub care trece o cale ferata aflata inca in functiune, bisericutele din lemn de la Brezoi si Malaia.

Noua atractie a zonei pe impul ierni este „Partia de la Vidra”, functionala de doar 3 ierni si-a capatat un bun renume printe schiorii experimentati, avand avantajul amplasarii pe renumitul „Drum al regelui” cum mai este cunoscuta Transalpina.

FACILITĂȚI

parcare

internet

curte/foisor

loc pentru gratar

restaurant

spatiu de joaca

living

baie in camera

plata cash/transfer bancar

Pentru cazare sunt disponibile 8 camere de cate doua locuri si baie propie; optional se pot adauga paturi pliante. Toate camerele au televizor cu cablu tv, si balcon cu vedere fie spre Biseicuta din Ciunget (monument istoric) fie spre singura rezervatie naturala de pin din zona.

Vila poate fi inchiriata si integral de catre grupuri, oferind posibilitatea organizarii de revelioane, majorate, botezuri, cununii, sau zile onomastice pentru grupuri de pana la 50 de persoane.
Tarifele sunt negociabile in functie de perioada si durata sederii.

Tarifele practicate sunt de la 100 Ron/camera cu doua paturi / noapte, (negociabile in functie de perioada (sezon, extrasezon, sarbatori), numarul de zile pe care se intinde sejurul etc. Pentru orice oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.