0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila OAZA – Mangalia

Localitate: Mangalia , str. Constantin Parhon, nr. 3
Judet: Constanta

Vila dispune de 5 camere. Locatia se afla in apropierea spitalului, la 2 minute de mare, pozitionata intre Saturn si Mangalia. Dotari: Internet wireless, fiecare camera dotata cu baie proprie, apa calda permanent, frigider, televizor.
In cele 2 bucatarii se pot pregati delicioase bucate culinare, iar pentru servirea mesei este pus la dispozitie foisorul cu 12 mese.
Meniul culinar se poate inbunatati si cu preparate de tip gratar pregatite la cele 3 gratare proprii din curte.
Pensiunea beneficiaza de o parcare proprie si o curte spatioasa pentru diverse activitati de relaxare deplina, precum si de loc de joaca pentru copii.
La 5-10 minute de mers pe jos se afla atat portul tursitic cu ambarcatiuni pentru plimbari pe mare, cat si plaja Mangalia, iar in partea opusa plaja Diana. In aceeasi zona se gaseste Muzeul Calatis, iar la 5 minute se afla clinica balneara Paradis.
Amplasata foarte aproape de malul marii, locatia este inconjurata de pomi seculari si exotici, fiind ca o oaza de liniste si relaxare, conferind o stare de bine cu un aer racoros marin. Foisorul si gratarele reprezinta un loc splendid de socializare.
In unitate se permite accesul cu animale de companie de talie mica.