0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila LAGUNA-PARADISE – Vama Veche

Localitate: Vama Veche, Str.Falezei, nr. 26
Judet: Constanta
Telefon: 0723.838.436
Email: imir_ro@yahoo.com
Site: www.lagunaparadise.ro

VILA „LAGUNA PARADIS” – situata chiar pe plaja, iti ofera exclusivitatea rasaritului de soare chiar de pe terase sau din camerele cu vedere la mare.

Bazata pe eleganta, intimitate, confort, cazarea aici reuseste sa umple sufletul turistilor cu momente pline de relaxare.

Casutele windsurf, care asigura cazarea sportivilor in extrasezon, sunt situate in incinta curtii si aduc o nota de rustic, fiind construite din lemn. Au pat dublu sau pat dublu+simplu, si grup sanitar comun dotat la standardele actuale, dotarea fiind completata si cu o bucatarie de vara. De asemenea sunt prevazute pentru vila: AER CONDITIONAT+ SURSA INCALZIRE pe camera.

Pentru ambient, exista gratar, dar si disc, unde atmosfera creata in jurul focului este una de neuitat, iar aparitia lunii misterioase intregeste romantismul serilor petrecute in curte la malul marii.

Chezlongurile, florile, verdeata, accesul rapid oricind la o baie in mare si revenirea la liniste si confort, fac din vila „LAGUNA PARADIS”, locul unde vacantele sunt o reusita iar turistii sunt totdeauna dornici sa se intoarca.