0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila GOLFUL DUNĂRII – Dubova

Localitate: Dubova, Str. Cazane nr.43 A1
Judet: Mehedinti
Email:
Site:
Telefon:
Persoana contact:

Vila Golful Dunării din Dubova, aflată în golful omonim, la aproximativ 27 kilometri de municipiul Orșova, surprinde perfect atmosfera unei vacanțe petrecute pe malul Dunării – fluviu care are impact direct asupra locurilor pe care le străbate.

Vila Golful Dunării din Dubova vă pune la dispoziție un număr de 17 locuri de cazare, distribuite în 7 camere de tip matrimonial și o cameră triplă – toate cu vedere către Dunăre. Facilitățile de aici sunt pentru orice tip de vârstă; pe lângă confortul ridicat prezent în fiecare loc din pensiune, care cuprinde baie în fiecare cameră, TV, internet și balcon – patul suplimentar este de asemenea o opțiune realizabilă – Pensiunea Golful Dunării din Dubova vă oferă relaxare pe ponton, folosit pentru șezlonguri, acostare a ambarcațiunilor pentru cei dornici de plimbări pe Dunăre dar și pentru pescuitul sportiv. Bucătăria complet utilată, sala de mese și terasa sunt la dispoziția dumneavoastră, living-ul pentru a crea amintiri alături de familie și prieteni.

De asemenea, tot pentru a spori confortul beneficiați de foișor, barbeque iar pentru cei care vor să-și aducă animalul de companie într-o vacanță, Vila Golful Dunării din Dubova este alegerea perfectă.

Zona este generoasă în ce privește obiectivele turistice, cei care aleg vacanța în zona Cazanelor Dunării pot vizita Chipul lui Decebal – sculptura care reprezintă regele dac este cea mai mare de acest gen din piatră și cel mai cunoscut obiectiv turistic din zonă. Mănăstirile Mracronia și Sfânta Ana sunt cele mai reprezentative pentru adepții turismului ecumenic sau pentru cei care pur și simplu simt nevoia de liniștea acestor locuri. Nu trebuie să ratați Tabula Traiana, monument ridicat pe malul sârbesc de astăzi de împăratul Traian – adversarul regelui Decebal, pentru a onora victoria din anul 106 asupra dacilor. Tot aici regăsim și Cetatea TriKule – ”kule” = turn, în limba turcă. Ca obiective naturale avem Rezervația Naturală Cazanele Mari și Cazanele Mici, dar și peștera Ponicova – pentru aventurieri.

Vă așteptăm cu drag pentru un sejur deopotrivă relaxant și plin de momente memorabile, la Vila Golful Dunării din Dubova.