0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila DIAMOND – Saturn

Localitate: Saturn, Str. Greenport nr.9A
Judet: Constanta
Site: viladiamond.ro

Vila Diamond este o locatie de 3 stele si reprezinta cea mai buna alegere pentru cei ce sunt in cautarea unui sejur de vis la Malul Marii Negre.

Vila Diamond este situata in statiunea Saturn, pe soseaua principala, la o distanta de doar 150 m de plaja, astfel ca in mai putin de un minut veti putea ajunge pe nisipul fierbinte al plajei. Vila Diamond este situata in imediata apropiere a bazarului Saturn, chiar langa parcul de distractii din Statiune si Hotelul Cleopatra. Plecand de la ideea ca fiecare client trebuie sa fie multumit, indiferent de asteptarile sale ne-am straduit sa tinem cont de toata experienta acumulata in acest domeniu si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii si servicii complete in ceea ce priveste asigurarea unor sejururi perfecte celor ce aleg sa vina la malul Marii Negre.

Pentru ca relaxarea sa fie completa, va punem la dispozitie si un bar unde puteti savura o bautura racoritoare, curte cu flori, restaurant si parcare cu plata. Restaurantul Vilei Diamond va sta la dispozitie cu cele mai bune preparate romanesti si preparate din peste proaspat care vor incanta papilele gustative ale gurmanzilor. La cerere, in localul nostru se pot organiza si mese festive, nunti, botezuri si team-buildinguri. Din respect pentru cei care au ales sa ne treaca pragul, nu am neglijat niciodata aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/cantitate/pret, corectitudinea fata de clientii nostri fiind una din valorile noastre de baza. Vila Diamond Saturn va asteapta cu usile larg deschise pentru a petrece clipe minunate intr-un ambient placut care va va convinge sa reveniti! Restaurantul este inchis momentan.