0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila CHEZ GABRIELLE – Aleșd

Localitate: Alesd, Str.Bartok Bela, Nr. 33
Judet: Bihor
Site: www.chezgabrielle.ro

Vila Chez Gabrielle va ofera servicii de cazare si activitati turistice non-stop. Vila dispune de 2 apartamente, 5 camere duble cu pat matrimonial si 13 camere cu 2 paturi. Activitatile sportive si de relaxare precum snooker, fitness sau sauna sunt menite sa va asigure un sejur de rasfat, iar activitatile sportive precum rafting sau kayaking sunt menite a va asigura o vacanta de neuitat.
Camerele si apartamentele sunt dotate cu mobilier modern, elegant si confortabil menit a va asigura un confort garantat. Toate dispun de grup sanitar individual, uscator par, WiFi, TV, aer conditionar pentru a fi sigurica nu va lipseste nimic.
Vila dispune de o sala de fitness complet utilata cu aparate si greutati pentru a acoperi toate grupele musculare. Este disponibila si o masa de snooker, grup sanitar dedicat, terasa acces direct la piscina, gradina.
Piscina exterioara poate fi folosite pe intreaga durata a verii pentru a va relaxa psihicul si pentru a va tonifia sistemul muscular intr-un mod cat mai placut posibil.
Sauna are o multitudine de efecte pozitive asupra sanatatii printre principalele ei efecte numarandu-se relaxarea musculara si psihica, eliminarea reziduurilor, normalizarea presiunii arteriale, stimularea circulatiei periferice etc.

Va asteptam cu drag!