0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila BENDIS – Eforie Nord

Localitate: Eforie Nord, Str. Diamant nr. 7
Judet: Constanta
Site: www.vila-bendis.ro

Localizata in cadrul Centrului de Formare si Agrement Bendis – Eforie Nord, in centrul statiunii Eforie Nord,in vecinatatea Teatrului de Vara din aceasta localitate, Vila Bendis, va asteapta sa petreceti momente de relaxare, agrement si voie buna.Vila Bendis se afla intr-o zona cu multe facilitati turistice, la o distanta de 150 de m de plaja Debarcader si foarte aproape ce centrul statiunii.

La Vila Bendis, confortul oferit de un complex cu servicii complete, se combina cu posibilitatea organizarii de cursuri, intalniri sau teambuilding-uri. Evenimentele sunt adevarate succese, iar oaspetii savureaza evenimente unice.Vila Bendis va intampina cu amabilitatea personalului, eleganta discreta a interioarelor, o imbinare decenta intre rustic si modern, decorat in tonuri calde.
Va acordam tot suportul in organizarea sesiunilor de Teambuilding / Leadership cu compania si va punem la dispozitie toate cele necesare pentru desfasurarea in conditii foarte bune a sesiunilor, atat Indoor cat si Outdoor.

Atat pentru relaxare, agrement, cat si pentru evenimente, Vila Bendis dispune de un spatiu de cca 90 mp la parter, spatiu ce poate fi separat in doua Sali de curs, cu capacitati de 25 de locuri, fiecare. Aceste spatii pot fi destinate intalnirilor de orice tip: sesiune de business, teambuilding, leadership, ateliere de lucru sau formare profesionala.
Fata de multe alte spatii de cazare din statiune, Vila Bendis dispune de terase, curte si gradina in suprafata de peste 400 mp si de locuri de parcare pentru cel putin 8 autoturisme in curte si in fata locatiei.

Va asteptam cu drag!