0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila 3 PAPUCI – Constanța

Localitate: Constanta , str. Patriei, nr. 6 bis
Judet: Constanta
Telefon: 0734.323.415
Persoana contact: Receptie

Vila este situată la numai cateva minute de Faleza Plaja 3 Papuci, Universitatea Ovidius si restaurantul Scoica de pe bulevardul Mamaia, cu legături directe la transportul public către Mamaia si Gara Constanta (40, 40C si Mamaia Estival, statia Turda). Pe langa dormitoarele cu baie personală si aer conditionat cu filtru de impurităti, cazarea include acces la bucătăria comună si curte cu masă si scaune.

– Dormitoarele de două, trei si patru persoane, cu suprafate intre 14-25-40m2, oferă baie personală en-suite, televizor prin cablu, internet wireless, aer conditionat in fiecare camera. Copiii sub 2 ani beneficiază de pătut gratuit si scaun de masă inalt, cu rezervare in avans in limita disponibilitătii. Nu se permit paturi suplimentare sau saltele pneumatice in cameră.
– Bucătăria comună de 12m2 este utilată modern pentru self-catering cu plită de gătit, cuptor cu microunde, robot-mixer, fierbător electric, cafetieră, frigider, ladă frigorifică, tacamuri si farfurii, masină de spălat rufe si uscator electric. Vă rugăm să lăsati curat după folosire.