0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

SILVER Hotel – Oradea

Localitate: Oradea, Str.Louis Pasteur, Nr. 102
Judet: Bihor
Site: www.silverhotel.ro

Situat in Oradea, intr-o zona linistita si plina de verdeata, Silver Hotel conference & spa este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere.
Hotelul ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare, accesibile tuturor celor care apreciaza serviciile de calitate.
Camerele sunt climatizate, dotate cu Tv satelit, telefon international, acces internet si minibar. Baile din camere sunt prevazute cu dus sau cada si uscator de par.
Restaurantul Quartz, de la parterul hotelului, isi asteapta oaspetii cu un meniu variat din bucataria internationala, propunand o larga varietate de preparate, incepand de la cele traditionale pana la delicatese.
Pentru evenimente corporate dar si pentru petreceri private, hotelul va pune la dispozitie o sala multifunctionala complet echipata, un ball room, o sala de sedinte si o terasa in aer liber. Capacitatea spatiilor variaza de la 25 pana la 250 de locuri.
Centrul Spa completeaza gama de servicii oferite cu: masaj, sauna, solar, cosmetica, coafor, sala de fitness si nu in ultimul rand relaxare la piscina.