0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea VEVERIȚA – Rânca

Localitate: Ranca, Str.Gh Tatarescu, nr.54
Judet: Gorj
Site: www.pensiuneaveverita.ro

Pensiunea Veverita, din Statiunea Ranca, ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna de neuitat, in inima statiunii, imbinand traditiile si felul de viata specifice zonei cu confortul si conditiile cerute de standardele unui turism de calitate.
Pensiunea va ofera cazare, punandu-va la dispozitie 16 camere dotate cu bai proprii, mobilier modern si televizor cu o multitudine de canale; de asemenea, aveti la dispozitie si reteaua wireless de internet, proprie pensiunii.
Totodata, aveti posibilitatea de a inchiria intreaga pensiune in vederea organizarii de evenimente speciale: banchete, receptii, reuniuni, seminarii, sedinte, team-building, nunta, botez etc; capacitatea restaurantului fiind de 60 persoane, va permite desfasurarea unor astfel de petreceri. Trebuie mentionat ca inchirierea intregii pensiuni presupune si conditii avantajoase/preferetiale pentru potentiali clienti.
Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai si culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere. Nu trebuie uitat faptul, ca statiunea Ranca este strabatuta de faimosul drum Transalpina, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume conform studiilor comparative, alaturi de la fel de faimosul Transfagarasan.