0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea VERONICA – Câmpulung Moldovenesc

Localitate: Câmpulung Moldovenesc, Strada Mihail Sadoveanu nr.19A
Judet: Suceava
Site: https://www.betini.ro/
Telefon: 0722 521 135

Situata pe malul raului Moldova, pensiunea Veronica devine o oaza de liniste si de relaxare pentru cei ce doresc sa vina la noi. Fiind departe de ruta principala (500m) si de calea ferata, pensiunea este totusi usor accesibila. Cu o curte mare, gratar, loc de joaca pentru copii, o terasa discreta, loc de parcare privat pentru 5 masini si un cadru natural deosebit, veti avea ocazia sa uitati de agitatia si monotonia orasului. Iar pe malul raului din vecinatete veti putea face plimbari si chiar sa aruncati o undita.

Pensiunea dispune de 10 locuri de cazare in 5 camere complet mobilate si ultilate. Fiecare camera este dotata cu un pat matrimonial dublu, doua dintre camere avand baie proprie si trei cu baie comuna (articolele de toaleta sunt incluse), televizor, wi-fi, uscator de par si o priveliste incantatoare a muntilor.

Pentru a face experienta clientilor cat mai placuta, Pensiunea Veronica va pune la dispozitie:
– O bucatarie complet utilata cu aragaz, cuptor de microunde, espresso de cafea, frigider si vesela de calitate. Iar daca sunteti cu prietenii, puteti lua masa impreuna in camera special destinata acestui scop.
– Un living mare unde va puteti relaxa la un film.
– jacuzzi
In exterior pensiunea dispune de:
– O gradina mare acoperita de flori si verdeata, ideala pentru un picnic, fiind amenajata cu terasa si scaune.
– Un foisor complet mobilat si utilat pentru a-ti pregati si savura gratarul perfect