0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea VERA ȘI LIVIA – Vălenii de Munte

Localitate: Vălenii de Munte, str. Barbu Delavrancea nr.7
Judet: Prahova
Site: https://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/
Telefon: 0729 023 989 / 0735 881 855 / 0762 423 262
Fix: 0244/282 329
Fax: 0244/280 897
Email: pensiuneavl@yahoo.com
Persoana contact: Receptie

Pozitionarea orasului Valenii de Munte, din judetul Prahova, intr-o regiune premontana, lipsita de poluare, cu un climat foarte echilibrat, asigura un mediu placut pentru practicarea turismului.

Asezata intr-un oras linistit, primitor, cu aer curat, Pensiunea “Vera si Livia” doreste sa-si intampine turistii cu tot ce are ea mai bun.

Primul atuu al Pensiunii Vera si Livia este numarul mare de locuri de cazare, aproximativ 150. Ele sunt repartizate in camere de 2, 3 sau 4 locuri, camere matrimoniale sau la masarde. Sunt dotate cu televizor, apa calda non-stop, cu tot confortul necesar.

In incinta pensiunii se afla un restaurant cu 200 locuri, care include o sala de protocol sau de trainning, ce poate fi folosita in scopuri educationale sau de promovare a firmelor, etc.

Se poate servi masa de la ora 7:00 pana la ora 22:00. Meniul este variat in fiecare zi. Pretul este de 10 lei/persoana pentru oricare dintre mese sau la alegere, alt pret in functie de ce doriti sa comandati.

Datorita numarului mare de locuri din restaurant, puteti sa sarbatoriti orice eveniment din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, aniversari, majorate, intr-un cadru placut, cu un meniu atractiv, la un pret rezonabil.

Putem asigura deasemenea decorarea cu aranjamente florale, baloane sau la cerere, focuri de artificii.

Si in momentele mai triste din viata dumneavoastra, la parastase, putem oferi meniuri diferite si pentru zilele de post, la preturi mici, accesibile pentru toata lumea.

La intrarea in pensiune se afla o mica bisericuta, ce s-a dorit a fi un semn de multumire din partea noastra adus lui Dumnezeu, un loc deosebit, unde turistii se pot ruga sau pot aprinde o lumanare. Speram sa va placa pictura deosebita si mobilierul de stejar realizat la Vanatori-Neamt.

Sportivii pot veni la noi in cantonamente, pot practica ciclism, fotbal, motocross, baschet, putand dispune si de teren acoperit. Pot merge la strand sau pot juca paintball, tenis de masa sau biliard ( contracost ). Au acces la internet si wirelles. Dispunem de asemenea de parcare si loc de joaca pentru copii.

FACILITĂȚI

internet

Receptie

Parcare

Room Service

Servicii de spalatorie

Restaurant

Bar

Sala de Conferinte

Centrala

Baie in camera

frigider, TV

Teren de Tenis

Tarife valabile în anul 2019-2020

Preturile sunt exprimate în lei / cameră / noapte de cazare

PERIOADA
Tip Camera Cursul Săpt. Weekend Pret single
Camera dublă matrimonială 120 120 120
Camera triplă 150 150
Camera cu 4 locuri 180 180