0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea TOSCANA – Brașov

Localitate: Brasov, Strada Stejerișului nr.40
Judet: Brasov
Site: http://www.pensiuneatoscana.ro/
Telefon: 0722 695 590

Pensiunea Toscana vă oferă cele mai noi şi moderne facilităţi si servicii de cazare, toate acestea într-un stil clasic şi elegant în apropierea celei mai renumite staţiuni montane din România: Poiana Braşov.

Situată la doi km de Centrul Vechi al Braşovului şi la zece kilometri de Poiana Braşov, Pensiunea Toscana este o pensiune de tip boutique un loc plin de personalitate care asigură cel mai mare respect fata de intimitatea tuturor oaspeţilor săi.

Pensiunea Toscana este un loc al rafinamentului şi eleganţei în care de cum intraţi simţiţi aerul Muntelui Postăvarul. Vă amăgeşte vă seduce şi vă lasă tânjind dupa mai mult. Aţi vrea ca şederea dumneavoastră aici să nu se termine vrăjiţi fiind de muzica în surdină intimitatea şi ambientul rafinat oferite de acest mic colţ de rai.

Pensiunea Toscana vă oferă o grădină exterioara de 12000 mp, cu nuci, meri, peri, cireşi, pruni, fiind ambientul perfect pentru relaxarea în mijlocul naturii, într-o zonă cu o privelişte unică asupra versanţilor muntoşi din depresiunea Braşovului.

La ceas tihnit de după-amiază, vă invităm la un picnic la umbra unuia dintre cei 100 de arbori din grădina exterioară.

Pensiunea Toscana oferă servicii de primă clasa tuturor oaspeţilor săi: parcare gratuită supravegheată video, grădina exterioara de 12000 mp, acces internet Wi-Fi in fiecare cameră, recepţie, restaurant, receptie fax-uri, televiziune digitală, păstrare valori şi bagaje, mic dejun, room-service, spălătorie, agrement, saună finlandeză, terasă exterioară, servicii şi asistenţă turistică, posibilitatea de plata cu cardul.