0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea TAKA – Orșova

Localitate: Orsova, Str.Tufari, Nr. 12
Judet: Mehedinti

Pensiunea Taka este situata pe malul lacului de acumulare Portile de Fier I Orsova, Strada Tufari, Nr. 12 langa port pe E70 cu vedere spre lac si orasul Orsova.
Este un loc ideal pentru petrecerea concediilor, weekendurilor, intr-un mediu discret si linistit pentru cei ce doresc odihna.
O data cu rezervarea puteti comanda si meniul dorit, care poate fi gatit special pentru dumneavoastra: mancaruri traditionale, preparate din peste si specialitatea casei „Saramura de peste”!
In aceasta zona puteti sa vizitati “Rezervatia naturala” din zona “Cazanele Dunarii” pe traseul Orsova – Moldova Noua pe clisura Dunarii.
Pensiunea Taka va pune la dispozitie 10 camere de lux si o gama variata de servicii de deservire si agrement: camere – 20 locuri, servicii – oferite de personal specializat.
Pentru calatorii grabiti, va asteptam in restaurantul nostru pentru a servi gustari calde in specialitatea bucatarului. De asemenea, oricand puteti sa profitati de aerul curat si privelistea oferita de Dunare, servind o cafea pe terasa pensiunii.
Pensiunea „Taka” – Orsova ofera servicii agroturistice si de agrement la o maxima calitate. Toate serviciile oferite de catre Pensiunea „Taka” sunt puse la dispozitie de catre un personal instruit si specializat: Restaurant – 80 locuri, Terasa – 60 locuri, Plimbari cu barca, Plimbari cu ATV, Parcare Securizata, Internet Wireless.