0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea SZEKEKY – Ciumani

Localitate: Ciumani, Str.Principala, Nr 220
Judet: Harghita
Site: www.cazareardeal.ro

Pensiunea este situata in inima Tinutului Secuiesc, in Ciumani, Harghita. Ambianta placuta, intimitatea si serviciile de calitate va pot garanta o sedere relaxanta si reconfortanta. Ea satisface atat pretentiile oamenilor de afaceri cat si a turistilor. Pensiunea isi deschide portile primind cu caldura pe toti care accepta o invitatie pentru a petrece timpul liber in mod placut.

Pensiunea Szekely va asteapta in tot cursul anului, in inima comunei Ciumani, in vecinatatea bisericii romano-catolice si a statuii Kossuth Lajos si sta la dispozitia stimatilor nostri oaspeti cu 42 locuri de cazare, camerele sunt amplasate la mansarda cladirii si ofera un cadru comfortabil.

La parter se afla restaurantul pensiunii in care puteti petrece clipe minunate pline de savoare si voie buna in compania specialitatilor bucatariei secuiesti, cat si alte specialitati culinare si bauturi din regiune. Unitatea este recunoscuta pentru ospitalitatea gazdelor si mediul familial pe care reuseste sa-l puna la dispozitia celor care-i trec pragul. Veti descoperi ospitalitatea secuiasca, intr-un ambient ce reprezinta o imbinare reusita a rusticului cu modernul.

Va asteptam cu drag!