0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea SUS ÎN DEAL – Corbeni

Localitate: Corbeni, sat Oeștii-Ungureni, str. Secundara, nr. 1
Judet: Arges
Telefon: 0753 857 159

Pensiunea Sus in Deal, situata in localitatea Oesti, la 150 km de Bucuresti, 50 km de Pitesti si la jumatatea distantei dintre Arges si Barajul Vidraru. Accesul fiind pe DN7C, Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasan.Pensiunea se afla la circa 800m de la drumul national, pe un drum asfaltat care duce pana la ea. Locatia este situata langa padure, bucurandu-se de foarte mult spatiu verde, ferita de zgomotul aglomeratiei, fiind amplasata intr-un cadru natural, pe deal, asa cum este si denumirea ,,Sus in Deal`, oferind astfel liniste, relaxare si intimitate iubitorilor de natura. Este imprejmuita cu un cadru de poveste specific oricarui anotimp, padure de pin, molid, fag, salcam si totodata livada cu pomi fructiferi si vita de vie. De la oricare din balcoane se poate vedea toata Valea Argesului pana la Arges.
Locatia este noua, avand ca spatii de cazare:
2 camere duble cu pat matrimonial, balcoane proprii si o baie
1 camera cu 4 locuri, balcon si baie proprie
sala de servit masa cu baie de serviciu, canapea extensibila, tv si home cinema
bucatarie complet utilata

Pensiunea are foisor mare cu gratar, cuptor pentru paine, chiuveta, soba cu plita pentru gatirea la ceaun, masa si scaune traditionale si sistem audio
La cerere oaspetii pot savura din ferma proprie(pastrama, branzeturi, lapte, oua). Pensiunea dispune de nenumarate locuri de parcare.