0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea SFÂNTUL NICOLAE – Aluniș

Localitate: comuna Alunis, sat Alunis , str. Ulita Popii, nr. 207 ( la aprox. 11.6 km de centrul loc. Slanic Prahova )
Judet: Prahova
Site: www.pensiuneasfnicolae.ro
Telefon: 0740.021.651
Persoana contact: Mihaela Stanciu

Doriti sã aveți câteva ore de liniște pentru familie sã vã odihniți sau relaxati în curte? Ați gãsit pensiunea potrivitã: Pensiunea Sfantul Nicolae 4 margarete.
Rezerva sejurul tau de vacanta pentru Alunis, la numai 2 ore de Bucuresti, 3 ore de Constanta si la doar 10 min de statiunea Slanic, intr-o zona pitoreasaca cu pajisti si paduri seculare, cu aer puternic ozonat.

Sejurul la Pensiunea Sf Nicolae incepe odata cu sosirea in localitatea rurala Alunis, o zona de deal, cu un relief interesant, cu verde de cetină de brad si paduri de aluni, cu incredibil de albastru pe cer şi cu liniştea de mult visată!Aici noi am creat pentru tine, cu drag un loc aparte, de răsfăţat unde ospitalitatea, buna dispoziţie şi mâncarea proaspătă sunt secretul vacanţelor tale la munte, lasand in urma, orice grija, orice zgomot, orice problema!

Odata ajunsi pe taramul unui tinut de poveste, dedicat exclusiv celor 7 camere ale pensiunii noastre– cu o gradina inflorita atent ingrijita; o curte generoasa special conceputa pentru familiile cu copii, ce se bucura de un loc de joaca bine dotat, perfect pentru rasfatul lor; restaurant-ul pensiune cu mancare proaspata, meniul fiind conceput sa te rasfete cu preparate gatite din bucataria traditionala, autentica, dupa retetele bunicii; Bucatele sunt alese, de buna calitate- eco si sunt oferite in majoritate din gospodăria proprie sau din sat; … Si multe alte locuri si surprize care va iti vor ramane in suflet !