0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ROUTE 85 – Iugani

Localitate: Com. Mircesti, Sat Iugani
Judet: Iasi

Bun venit la Pensiunea Route 85 din Mircesti din judetul Iasi! Aici poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Pensiunea Route 85: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Acceptam rezervari prin telefon si email.

Pensiunea Route 85 reprezinta locul ideal pentru petrecerea unui sejur relaxant sau pentru o escapada de cateva zile, departe de rutina cotidiana. Iti oferim cazare la cea mai buna calitate intr-o oaza de liniste si un mediu prietenos.

Pensiunea este o cladire monobloc cu regim de inaltime parter, etaj si amenajare pod.
Cu o clasificare de 3 margarete, iti ofera cele mai bune servicii si traditionala ospitalitate romaneasca, punandu-ti la dispozitie pentru evenimentele speciale din viata ta: nunti, majorate sau orice alta petrecere: bucatarie si bucatar, bar si ospatari, muzica, ornamentele cat si o firma specializata in aranjamente.
Spatiu de organizare evenimente: 180 locuri
Pensiunea este situata pe DN 85. In apropiere se afla Casa Memoriala Vasile Alecsandri
Bucura-te de aerul curat al zonei si de frumoasele privelisti! Viziteaza muzeele, casele culturale, rezervatiile naturale, manastirile din zona si apoi retrage-te sa te bucuri de cea mai buna ospitalitate si confort!
Vă aşteptăm!!!