0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea RODEO – Tomești

Localitate: Tomesti, Aleea Viilor, Nr. 22
Judet: Iasi
Site: www.hotelrodeo.ro

Pensiunea Rodeo situat in imediata vecinatatea a drumului national ce leaga Iasul de vama Albita, intr-un cadu natural deosebit, are 54 camere standard, confortabile si elegante, decorate in tonuri luminoase. Mobilierul modern, adaptat cerintelor vizitatorilor, draperii si perdele in nuante calde de culoare, va ofera experienta ospitalitatii desavarsite.

In functie de preferintele oaspetilor, acesti pot opta pentru camerele standard sunt cu unul sau doua paturi, respectiv cu paturi separate sau pat matrimonial.

Restaurantul Rodeo va invita la o placuta sarbatoare a simturilor intr-un cadru natural deosebit.Bucataria traditionala romaneasca, vinurile alese si ambientul locului fac din orice sfarsit de zi, dintr-un week-end cu familia sau prietenii o placuta amintire.

Restaurantul Rodeo va invita sa petreceti un eveniment placut din viata dvs., primiti de un personal amabil si bine pregatit. Vinurile din podgoriile Moldovei, ambientul locului, mancarea traditionala vor da gust si farmec oricarei clipe petrecuta aici.