0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ROCK & RED – Râșnov

Localitate: Râșnov, Str. I. L. Caragiale, nr. 165
Judet: Brasov
Site: www.rockred.ro
Email: cazarerasnov@yahoo.com
Telefon: 0722 703 199 / 0730 039 984
Persoana contact: Dana si Iuli Serban

Pensiunea dispune de 16-21 de locuri de cazare (max 28 de locuri, cu paturi suplimentare) repartizate în:
* 2 Camere duble de tip Garsoniera (camere duble cu baie proprie si bucatarie inclusa in fiecare camera),
* 2 Camere triple superioare de tip Garsoniera (pat dublu+1 pat singl+bucatarie in camera+baie)
* 1 Camera family de 4 persoane de tip Garsoniera (pat dublu+ 2 paturi single suprapuse+ bucatarie in camera + baie cu dus)
* 1 Apartament cu 2 camere decomandate, baie si bucatarie inclusa in sufragerie
* 1 Apartament-suita cu doua camere nedecomandate, baie si bucatarie inclusa in sufragerie, 2 paturi duble si 1 pat single;

acceptam plata CU vouchere de vacanta !

Pensiunea dispune de:
– Un salon la demisol cu 25 de locuri, cu mese si banci din lemn natur, o canapea din piele, TV Smart, darts, karaoke, joc minifotbal. Acest salon este izolat fonic si este incalzit cu calorifer. Este ideal pentru distractii nocturne de grup.
– Terasa acoperita, in curte, dotata cu banci si mese din lemn natur
– Gratar dublu
– Loc de joaca pentru copii, in curte, cu jucarii
– Carti, harti, fier de calcat, sah, remy

Fiecare Garsoniera dubla sau tripla, Apartamentul si Suita au cate o bucatarie de tip american (chicineta), inclusa in camera si complet utilata cu cafetiera, plita electrica, prajitor de paine, cuptor cu microunde, frigider, masa si scaune, tacamuri, vesela, pahare, oale de inox, tigaie, ustensile de bucatarie.

Fiecare spatiu de cazare are baie proprie cu cabina de dus, TV – cablu RDS, Internet wireless gratuit, pheon, prosoape, incalzire centrala pe gaz.

Toate Garsonierele sunt camere duble cu un pat dublu matrimonial pe centru, baie si bucatarie inclusa in camera. Garsoniera tripla are un pat matrimonial si un pat single.

Apartamentul are 2 camere decomandate: un dormitor cu pat matrimonial si o camera salon mai mare, a carei canapea extensibila a fost inlocuita cu un pat dublu. Intre cele doua camere se afla baia cu dus. Camera salon are inclusa bucataria cu masa de 4 pers.

Apartamentul-Suita are doua încaperi nedecomandate separate printr-o usa mobila. Cele doua camere sunt: un dormitor cu pat dublu pe mijloc si un salon cu 1 pat dublu si 1 pat single. In salon dispuneti de masa si scaune pentru 4 persoane si o bucatarie de tip american, inclusa in camera salon.

Camera dubla este o camera mai mica, cu pat matrimonial pe centru, 2 noptiere, sifonier, pheon, prosoape si Tv-cablu, frigider. Este prevazuta cu baie proprie cu Wc, lavoar si cabina de dus. Insa, camera are fereastra spre casa vecina.

De la pensiune se poate ajunge în 10 minute intre vai si paduri racoroase, pline de verdeata si aer curat, ce imbie la drumetii. Cu masina faceti 5 minute pana la Dino Parc si Cetatea Rasnov si 5 min pana la Partiile de schi Sarituri .

FACILITĂȚI

internet wireless

cramă

grătar/barbeque

internet

loc de joacă copii

se acceptă animale

terasă

baie în cameră

încălzire centrală

frigider în cameră

internet în camera

tichete de vacanță

Tarife valabile în anul 2022

Preturile sunt exprimate în lei / cameră / noapte de cazare

PERIOADA
Tip Camera Cursul Săpt. Weekend Pret single
Camera family studio 230 230 230
Camera triplă studio 210 210 210
Apartament/suită 270 270 270
Camera dubla studio 180 180 180