0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea RICK`s RESORT – Crișan

Localitate: Crisan , str. Principala, Mal Stang, nr. 1
Judet: Tulcea
Telefon: 0721.585.143
Persoana contact: Receptie

Resortul este din hotelul cu capacitate de cazare de 10 camere, dintre care 5 camere familiale, restul fiind standard duble (3 margarete). De asemenea, sunt disponibile si 4 camere Deluxe, situate separat (4 margarete).
Din complex face parte si restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri si o sala de conferinte cu o capacitate de aproximativ 25 de persoane. Resortul detine piscina cu acces si accesorii(seslonguri si prosoape) gratuite. Se pot organiza excursii in Delta Dunarii cu nave proprii sau inchiriate, partide de pescuit, plimbari de observatie sau pentru fotografie, etc.

Transport de la Tulcea se poate realiza cu salupe proprii (costul depinde de numarul de persoane), salupe inchiriate, vaporul sau nave rapide.
In cazul navelor rapide, este obligatorie rezervare anterioara la firmele respective. Transportul de la sosire in Crisan cu vaporul sau cu nave rapide este gratuita, intrand sub responsabilitatea complexului.Pentru plimbari, tarifele depind in functie de durata si locurile vizitate, per persoana.

* Taxa de intrare in Delta Dunarii se plateste individual la arbdd Tulcea sau la Centrul de Informare din Crisan. Taxa este obligatorie pentru fiecare turist, neplata acesteia atragand raspunderea fiecaruia.