0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea POPASUL VÂNĂTORULUI – Moisei

Localitate: Moisei, soseaua DN18, nr.430
Judet: Maramures
Site:
Email:
Telefon:
Persoana contact:

Pensiunea „Popasul Vânătorilor„

Maramureșul, vatră de cultură și civilizație care și-a dăltuit în lemn istoria, este locul unde tradițiile, portul și arta populară se păstrează ca nicăieri altundeva în România. Maramureșul este un imens muzeu în aer liber, iar viața de zi cu zi a satului maramureșean este o adevărată întoarcere în timp.

Localizată în comuna Moisei, Pensiunea Popasul Vânătorului dispune de o structură de cazare formată din 7 dormitoare, toate dotate cu TV cu ecran plat și baie privată. De asemenea pensiunea dispune de o sufragerie în care se regăsește măiestria prelucrării lemnului cu modernul. Bucătăria este dotată la standarde europene. La acestea se mai adaugă parcare privată, spațiu pentru grătar.

Este amplasată lângă DN18, strada Principală, nr 430, comuna Moisei, Jud.Maramureș, accesul la pensiune fiind ușor, cu orice tip de autovehicul.
Situată într-un cadru pitoresc, Pensiunea Popasul Vânătorilor este destinația perfectă pentru petrecerea concediului, ori a sfărșitului de săptămână, departe de tumultul orașelor.
De la pensiune se pot organiza drumeții si excursii, comuna Moisei fiind poarta de plecare a celor mai frumoase trasee din Munții Rodnei și Munții Maramureșului.
Pensiunea Popasul Vânătorilor asigură profesionalism din partea angajaților și calitate din punct de vedere al serviciilor oferite.

Vă așteptăm cu bucurie și voie bună!