0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea PARK – Timișoara

Localitate: Timisoara, Str. Remus nr. 17
Judet: Timisoara
Site: pensiuneapark.ro
Telefon: 0356.264.039
Persoana contact: Receptie

Pensiunea Park…
…oferă oaspeților săi avantajul unei poziții privilegiate în zona centrală a Timișoarei, situată numai la 5 minute de plimbare de cele mai importante atracții oferite de orașul nostru (Piața Operei, Catedrala Metropolitană și Centrul Istoric), într-o ambianță liniștită și selectă, toate acestea în vecinătatea unui parc minunat.

Inaugurată în anul 2009, Pensiunea Park Timișoara are ca scop să acorde clienților săi prospețimea și eleganța oferită de spațiile largi și renovate alături de structura sa unică.

O atmosferă intimă, interioare elegante, bogăția decorațiunilor și serviciile impecabile sunt doar câteva din atuurile pe care le putem arăta în fiecare moment al șederii dumneavoastră. Cele 10 camere ale pensiunii dedicate clienților noștri crează cadrul liniștit al acestei proprietăți cochete, ținând pasul și cu ultimele tehnologii pentru o satisfacție garantată a tuturor clienților noștri. Noi vrem să oferim oricărui client, indiferent că este turist sau om de afaceri, un spațiu elegant în care afacerile se îmbină armonios cu plăcerea, totul într-o atmosferă prietenoasă și liniștită.