0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea NORA CLASIC – Timișoara

Localitate: Timisoara, Str. Căpitan Damșescu Nr. 7
Judet: Timis
Site: pensiuneanora.ro
Telefon: 0758.024.437
Persoana contact: Receptie

<strong>Pensiunea Nora</strong> îți oferă o ambianță elegantă și confortabilă pe tot parcursul sejurului tău. Calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită și atenția acordată și celui mai mic detaliu, profesionalismul angajaților și promptitudinea serviciilor, fac ca Pensiunea Nora ⭑⭑⭑ să îți garanteze un sejur memorabil.

Fiind clasificată la categoria de trei stele, Pensiunea Nora Clasic ⭑⭑⭑ este o pensiunea în Timișoara, care vă pune la dispoziție 10 camere dotate și utilate la cele mai înalte standarde. Confortul și intimitatea vă sunt asigurate datorită amenajării interioare și a finisajelor deosebite care crează un cadru de neuitat.
Dintre cele 10 camere, 8 sunt amenajate standard și două deluxe, diferența fiind făcută de suprafața camerei. Camerele în regim deluxe ies în relief prin spațiul mult mai generos ce oferă posibilitatea cazării a trei persoane și prin baia dotată cu cadă cu jacuzzi.

Camerele sunt de tip duble , însa la cerere ne putem adapta cerințelor dumneavoastră și vă putem oferi varianta de matrimonială sau single. Camerele sunt dedicate exclusiv nefumatorilor, fiecare fiind dotată cu aer condiționat, televizor LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless gratuit, seif, minibar, uscător de păr și baie proprie.

Servicii incluse în tariful de cazare sunt micul-dejun, taxa locală hoteliera și parcarea păzită 24h.