0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea MIORIȚA – Rășinari

Localitate: Comuna Rasinari, Str. Brazilor nr. 971
Judet: Sibiu
Telefon: 0744 538 113
Persoana contact: Receptie

Pensiunea Miorita este situata la poalele Muntilor Cibin la iesirea din comuna Rasinari, locul natal al unor personalitati precum Octavian Goga, Emil Cioran si Sava Popovici Barcianu. Totodata Pensiunea Miorita se gaseste si la 12 de km de Statiunea Paltinis-santa.

Datorita pozitiei sale in mijlocul naturii, oaspetii nostrii se pot relaxa in liniste in una din cele 3 filigorii, se pot plimba prin padure sau pot inota in zilele calduroase de vara in piscina din fata pensiunii. Daca doriti sa aflati detalii despre istoria localnicilor si traditiile lor, personalul pensiunii va poate sta la dispozitie oferindu-va detalii chiar si in limbile engleza, germana si italiana.

Pensiunea Miorita dispune de o gradina frumos amenajata, loc de joaca pentru copii, o terasa unde se pot servi mancaruri traditionale. Peisaju este mirific.

Toate camerele sunt dotate cu digi tv si baie. Totodata Pensiunea Miorita dispune de un restaurant unde se pot organiza mese festive si de o sala de conferinte intr-un ambient rustic cu mancaruri traditionale ardelenesti.

Restaurantul (sura) va asteapta pentru a servi o cina compusa doar din mancaruri traditionale. Insa o cina nu este completa fara o muzica de buna calitate, de aceea muzica este alcatuita doar din melodii populare vechi.