0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea MILI – Poiana Mărului

Localitate: Poiana Marului, Nr. 45
Judet: Caras Severin
Site: www.pensiunea-mili.ro

Pazita de muntii imbracati in vesminte de conifere, rasfatata de susurul raurilor si de trilul pasarelelor, pensiunea Mili va ofera locul si momentul potrivit sa va bucurati de toate acestea.

Noi va rasfatam cu linistea, confortul si ambientul necesare relaxarii, cu preparate culinare „ca la mama acasa”, iar pe voi, musafirii nostri, va invitam sa le savurati, sa hoinariti pe cararile de munte umbrite de arbori si flancate de flori admirand natura pura cu tot ce are ea mai superb.
Situata intr-o livada de meri, inconjurata de un covor verde de iarba si palcuri de flori aici puteti gasi linistea pentru o relaxare bine meritata, confortul care speram ca se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, ambientul ideal pentru a lasa probleme cotidiene la o parte pentru cateva zile, toate acestea completate de serviciile personalului care speram sa va rasfete.

Pentru a va intregi confortul va invitam sa va rasfatati cu preparatele culinare ale bucatariei noastre, servite intr-un ambient cald si primitor. De asemenea, va oferim parcare privata, internet wireless, loc de joaca pentru copii, foisor, terasa, gratar; pentru relaxare in aer liber teren de fotbal cu instalatie de nocturna, masa pentru tenis, iar pentru relaxare interioara sauna.
Pentru firmele care doresc sa isi instruiasca si perfectioneze angajatii la pensiunea noastra le oferim sala de conferinte cu o capacitate de 30 locuri, dotata cu flipchart, ecran de proiectie, video proiector.