0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea MILA 2 – Sulina

Localitate: Sulina, Str. I-a, nr. 12
Judet: Tulcea
Site: www.pensiuneamila2.ro
Telefon: 0722.677.083
Persoana contact: Receptie

La intrarea în Oraşul Sulina, pe malul drept al Dunării, vă întâmpină Pensiunea MILA 2***. Pensiunea este situată în inima paradisului natural al Deltei Dunării, pe tărâmul magic al celui “mai tânăr pământ al Europei”, în apropiere de de gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră.
Pensiunea Mila 2 este locul ideal pentru petrecerea unui concediu plăcut şi liniştit, în mijlocul naturii, departe de zgomotul oraşului.
Cele 10 camere spaţioase, cu vedere la Dunăre (braţul Sulina) sunt dotate cu paturi matrimoniale sau 2 paturi single. Fiecare cameră are baie proprie, tv, aer condiţionat şi balcon. Restaurantul cu o capacitate de 20 de locuri pune la dispoziţia turistilor o gamă variată de produse culinare, preparate în special pe bază de peşte.
Turiştii care aleg să se cazeze la Pensiunea Mila 2 se pot relaxa pe terasa din faţa pensiunii sau în curtea cu o suprafaţă de 1200 mp, în jurul grătarului, sub foişorul acoperit cu stuf, sau pe malul apei, pescuind. Copiii pot alega in voie. Posesorii de ambarcaţiuni pot acosta chiar în curtea pensiunii.