0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea MELBA – Dubova

Localitate: Dubova, Str.Dunarii, Nr. 1
Judet: Mehedinti
Site: www.pensiunea-melba.ro

In zona cea mai spectaculoasa a defileului Dunarii, acolo unde Carpatii si Balcanii sunt uniti de batranul fluviu(cazanele Dunarii), se afla Pensiunea Melba ****, la intrare in com. Dubova, cca 25km de Orsova, 50 km de Drobeta Turnu Severin.

Prin energie, indaratnicie si rabdare, Dunarea a spart ziduri de piatra, despartind Carpatii de Balcani. Dupa ce intra in Romania pe la Bazias, Dunarea descrie unul dintre cele mai fascinante trasee din lungul celor 2.860 km, pe care ii strabate de la izvoare pana la varsarea in Marea Neagra. Este vorba despre Defileul Dunarii, care masoara 125 km, din care 45 km reprezinta portiunea faimoaselor Cazane – portiune din defileul Dunarii intre Dubova si Ogradena, formata din Cazanele Mari (4 km lungime) si Cazanele Mici (5 km lungime), unde Dunarea este fortata sa treaca printre munti ingustandu-se pana la latimi cuprinse intre 180-250 m. Zona este declarata monument al naturii in Europa (aici pot fi gasite “laleaua cazanelor” , “Apus Melba” – Lastunul de stanca, nume purtat cu mandrie si de Pensiunea Melba, pensiune ce, credem noi, se incadreza perfect in aceste zone mirifice s.a.m.d)

In aceasta zona mirifica se afla situata Pensiunea MELBA , limitata de cele Doua Cazane , in golful Dubova .

Nu in ultimul rand Pensiunea Melba ofera odihna si relaxare pe plaja amenajata pe malul batranului fluviu , langa piscina cu apa limpede . Cazarea se face in cele 10 camere duble (8 camere duble matrimoniale si doua twin) ,amenajate cu mult bun gust si dotate cu telefon,televiziune prin cablu,radio MP3,minibar,grup sanitar propriu cu dusuri cu hidromasaj sau jacuzzi.