0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea LARDI – Polovragi

Localitate: Polovragi, nr.184
Judet: Gorj
Telefon: 0761 095 991

Pensiunile “Lardi” sunt pensiunile pe care noi le-am realizat ca fiind unul din visele noastre îndeplinite.Am construit aceaste pensiuni ca fiind locul ideal de petrecere a timpului liber, ca oportunitate pentru petrecerea unei vacanţe de neuitat,oferind cazare în condiţii ireprosabile și o sala de mese de circa 70 de persoane.
Poziţia geografică de excepţie a pensiunilor,situate la 5 km de Dn 67, la poalele Munţilor Parâng şi Căpăţanii, chiar lângă Mănăstirea Polovragi şi la 1 km de Peştera Polovragi, Pensiunile Lardi vă întâmpină cu un peisaj mirific, unde poţi să te bucuri de culorile naturii, de trilul păsărilor,şi unde poţi să descoperi ce a lăsat mama natură pe aceste meleaguri superbe.
Pensiunile vă întâmpină cu ospitalitatea cunoscută a oltenilor şi cu o atmosferă cat mai placută posibil.
Pensiunile Lardi va pun la dispozitie 16 camere duble, bucătărie ,sală de mese de 60-70 persoane, foisor,pavilion, grătar la dispoziţia fiecăruia, leagăn rustic şi loc de joacă pentru copii. Camerele sunt spaţioase, utilate modern, cu conectare la Wireless şi Cablu, şi bineînţeles cu vedere la mirificele peisaje din împrejurimi.
Localitatea Polovragi dispune de câteva obiective turistice majore. Turiștii care doresc sã viziteze localitatea se pot delecta cu peisajele din Cheile Oltețului, pot admira Peștera Polovragi, Cetatea Dacicã, Crucea lui Ursache și Oborul Jidovilor sau pot face o vizitã la Mãnãstirea Polovargi.La 4 km,in Baia de Fier,puteti vizita Pestera Muierii.
Va asteptam cu mult drag !