0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea INDEEP CLUB – Cumpăna

Localitate: Strada Strajei Nr. 83A, Cumpana
Judet: Constanta
Site: www.indeep.ro
Telefon: 0744.440.231
Persoana contact: Receptie

Într-un loc în care natură a pus la un loc darurile sale: aer curat, depărtarea de zgomotul oraşului şi apropierea de păsările ciripind , oaspeţii noştri vin să se desprindă de stress-ul vieţii cotidiene, să-şi cureţe corpul de poluare şi toxine, să-l antreneze şi să-l pregatesaca pentru noile provocări, să-şi relaxeze sufletul, în primul club integrat de scuba diving din România, ce crează un mediu plăcut şi relaxant.

Într-o ambianţa armonioasă, Clubul Indeep combină confortul camerelor unui loc elegant cu un restaurant cochet, unde se prepară mâncare la înalte standarde de calitate, folosind ingrediente preponderent ecologice, echipamente de ultima generaţie pentru scuba diving şi sport precum şi un cabinet de masaj unde puteţi beneficia de câteva momente de plăcută relaxare. Are sala de conferinţe, piscină, loc de joacă pentru copii şi un personal de cea mai bună calitate.

Va propunem un nou concept de vacanţă în care să combinaţi relaxarea cu un regim de sănătate propus de specialiştii noştri, adaptat la cerinţele fiecăruia.

Clubul Indeep este un concept nou, unic în România, care combină activităţi dinamice, antrenante şi optimizate pe fiecare categorie de vârstă, cu servicii de cazare într-o locaţie plăcută, odihnitoare, relaxantă. Aşa încât toată familia poate participa la programul zilnic, fie că unii memebri doresc să practice sporturi nautice (scuba diving sau înot), fie că doresc să se relaxeze la soare, pe parginea piscinei sau citind o carte interesantă. Copiii au şi ei parte de atenţie, deoarece au un spaţiu de joacă special conceput pentru ei,iar înotul face parte din distracţie.