0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea GHIOCELUL – Avrig

Localitate: Avrig, Valea Avrigului
Judet: Sibiu
Site: www.ghiocelul.ro

Complexul Pensiunea Ghiocelul*** Avrig , cu traditie de peste 20 de ani in domeniul turismului este situat la poalele Muntilor Fagaras, pe malul raului Avrig, departe de zgomotul si aglomeratia orasului. Aici gasesti camere de 4 si 3 margarete, mancare ca la mama acasa, loc de joaca pentru copii si un centru de echitatie modern cu cai de rasa si instructori specializati.

Un aer tare umple cu nesat plamanii si iti face pofta de viata. La poalele Fagarasului, pe Valea Avrigului, strajuita de munti si dotata cu un peisaj de basm, descoperi un adevarat ranch de proportii, dotat cu tot ce–i trebuie sufletului si ochiului pentru delectare – Pensiunea Ghiocelul 3*.
O locatie completa, atat din punct de vedere al activitatilor, bucatariei, serviciilor oferite, cat si a posibilitatilor de relaxare sau teambuilding.
Echitatie, ping-pong, biliard, plimbari cu jeep-ul, pescuit sportiv, drumetii, tenis de masa, biciclete, trasura, sanie, solar si lista nu se mai termina.

Veti avea un program plin cu adrenalina pompata in vene. Dupa un asemenea Cu-caii-la-Ghiocelulconsum de emotii si energie sunteti invitati la restaurantul “Pensiunea Ghiocelul”, celebru pe Valea Avrigului pentru bucataria rafinata si bucatarul cu experienta la case europene. Pensiunea fiind prietenoasa cu mediul inconjurator recicleaza absolut totul, dispunand de o ministatie de epurare a apei.
Pensiunea Ghiocelul, care este una dintre primele aparute in zona Avrig, s-a dezvoltat in timp si imbina acum traditia cu modernul punandu-va la dispozitie 10 camere de 4 si 3 margarete. Pe timpul verii se ofera spatii de campare.