0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea GCLUB FLOAREA – Breaza

Localitate: Breaza, Str.Banatului, Nr. 3
Judet: Prahova
Site: www.gclub.ro

Complexul de vile GClub Breaza dispune de 32 camere duble in 6 vile cu personalitate.

Ideal pentru team-buildinguri, un weekend la gratar cu prietenii sau pur si simplu pentru relaxare, complexul de vile include si un teren de sport multifunctional cu nocturna, masa de ping-pong, loc de joaca ptr. copii, gratar in aer liber si un salon cosmetica-coafura.

In incinta complexului poti juca oricand fotbal, tenis, handbal, ping-pong, biliard sau te poti plimba cu bicicleta pe dealuri. Copiii au un teren de joaca special amenajat, in timp ce tu te poti relaxa pe terasa complexului la un gratar in aer liber.
Daca simti nevoia de mai multa miscare, in apropiere se afla un complex spa modern, unde poti gasi o piscina semi-olimpica, o sala de fitness, sauna, salina sau poti beneficia de tratamente terapeutice, de relaxare si cosmetica.
Daca esti in vacanta sau celebrezi un eveniment important in Breaza, poti sa vizitezi acum salonul de infrumusetare din complexul de vile GClub.
Te asteptam cu tratamente moderne, coafura, manichiura, pedichiura si multe alte servicii oferite de un personal atent si bine instruit.
Daca vrei mai mult, Centrul SPA este doar la cativa pasi.

Complexul de vile GClub este ideal pentru tabere si cantonamente!
Locuri de cazare confortabile, masa asigurata la restaurantul GClub din apropiere, terenul de sport multifunctional cu nocturna, piscina semi-olimpica, sauna, salina, sala de fitness si maseurii profesionisti, aerul curat si dealurile din Breaza numai bune pentru plimbari si alergari, toate te asteapta sa vii!