0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea DELTA RUSTIC – Mahmudia

Localitate: Mahmudia, Str.Salsovia, Nr 49
Judet: Tulcea
Site: facebook.com/deltarustic

Va asteptam cu drag in Delta Dunarii, oferindu-va atat confortul cat si divertismentul pentru a avea un sejur relaxant, inedit si de neuitat. Pensiunea este amplasata pe bratul Sfantu Gheorghe, in loc. Mahmudia, la aprox. 150 m de malul Dunarii, pe coasta dealului unde e amplasata Statia meteo si releul de telecomunicatii, cu o priveliste panoramica superba din toate camerele asupra peisajului Dunarii si Deltei in departare. Construita in stil rustic, cu un grad ridicat de confort, ofera 24 locuri de cazare in 11 camere din care 7 camere duble cu baie proprie (dus sau cada), doua camere triple cu balcon si baie proprie (cada), si 2 camere duble cu baie comuna. Toate camerele au apa calda, incalzire centrala, aer conditionat, tv Lcd cu Dvd player, internet wireless. Pentru servirea mesei, petreceri sau relaxare, va este pus la dispozitie un living interior cu tv lcd generos sau videoproiector si sistem Karaoke, o terasa spatioasa gen foisor rustic in curte.

Aveti acces la gratar si bucatarie. Oferim insa la cerere servirea mesei cu meniu traditional pescaresc sau meniu obisnuit. Oferim conditii pentru organizarea de seminarii, conferinte, team building, sedinte, punand la dispozitie atat sala de conferinte cat si spatii de cazare pentru o capacitate de 40 – 50 persoane.

Recreere cu jocuri de societate diverse, o colectie de dvd-uri cu filme, masa de ping – pong. Seara, divertisment cu petreceri Karaoke, muzica si dans. Optional cu cost suplimentar, puteti beneficia de urmatoarele: – Salon Spa cu piscina Jacuzzi ptr 6 persoane, Sauna cu aburi si Sauna cu infrarosu – Tir cu arme Airsoft – Barca salupa de agrement confortabila Bayliner Capry motor Honda 90cp – capacitate 5+1 pers. – pentru pescuit sau plimbari in Delta.

Va multumim ca ne-ati ales si va asteptam cu drag!