0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea DAMARIS-DUICU – Fundata

Localitate: Fundata, DN73, Nr.31
Judet: Brasov
Telefon: 0722.465.764
Persoana contact: Receptie

Pensiunea Damaris Duicu, a fost deschisa in sezonul turistic 2010 si se adreseaza atat pentru cei interesati sa isi petreaca un week-end linistit la munte sau un intreg sejur.
Pensiunea are o capacitate totala de cazare de 16 locuri distribuite in 8 camere duble, 4 dintre ele cu baie proprie si 4 cu doua bai comune. Fiecare camera are balcon, cabina de dus cu hidromasaj si sauna, televiziune prin satelit. Bucataria este moderna si complet utilata, pentru cei ce doresc sa isi pregateasca singuri masa, dar la cere putem oferi si cazare in regim demipensiune sau pensiune completa.

Pentru amatorii de gratare in aer liber avem amenajat un loc special in acest sens, masa putandu-se servi si in foisorul din curtea pensiunii.

Pentru petrecerea timpului liber in anotimpul rece punem la dispozitia oaspetilor nostrii un teren propriue de ski fond/ alpin si spatiu/ teren de sanius.
Vara, amatorii de plaja pot avea un bronz de munte, relaxandu-se pe sezlonguri, pot juca ping-pong sau pot face trasee cu bicicleta atat in interiorul statiunii cat si in afara acesteia.