0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea COROANA REGINEI – Bran

Localitate: Bran – Predeluţ Str. Nicolae Malaxa nr 17
Judet: Brasov
Site: www.CoroanaReginei.ro

Ca aşezare pensiunea este situata pe un platou, scaldat de soare din toate directiile, situat la poalele muntilor Bucegi si Piatra Craiului, iar în încheierea cercului peisagistic putem admira muntiii Postavarul, Piatra Mare, Magura Codlei, care împreuna cu dealurile Bran-ului inconjoara vestitul Castel Bran.

Pensiunea noastra va pune la dispozitie un numar de 24 de camere duble, amenajate în stil rustic, fiecare acoperand o suprafata de 23 m.p. Fiecare camera are grup sanitar propriu.

Din dotarea camerelor face parte televizorul şi conexiunea la internet.
Dotarile pe care vi le oferim:
Cazare in 24 camere mari de 23 mp, duble si triple tween si matrimoniale, fiecare cu grup sanitar si balcon, mobilate rustic si dotate cu televizor si internet, restaurant propriu cu semineu si cuptor de paine, cu capacitate de 100 de locuri si loc de dans,gospodarie anexa cu cai si ponei,echipament profesional de calarie cu personal deservent calificat,carute si sarete pentru plimbari si diverse sporturi ecvestre ,curte de joaca pentru copii de 30.000 mp.
Terasa – gradina de vara de 320 mp, aparatura muzicala si muzica pe toate gusturile,crama, plimbari cu caruta, sau sareta cu ponei;
Sala de conferinta cu semineu si dotata profesional ,teren de volei
Teren de bedminton ,Teren de fotbal, Tenis de masa ,Darts, Masa de poker ,Sah, table, rummy etc.