0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CONFORT – Șcheia

Localitate: Șcheia, Strada Humorului nr.54
Judet: Suceava
Site: https://www.pensiunea-confort.ro/
Telefon: 0748 204 848

Doriți ca weekendul dumneavoastră să devină o vacanță nemaipomenită, excursie grozavă și în deplasarea dumneavoastră în interes de serviciu să îmbinați utilul cu plăcutul? Cazare ieftina în Bucovina la Pensiunea Confort situata într-o oaza de verdeață aproape de centrul orașului Suceava, la șoseaua principală care duce spre Gura-Humorului, zona mănăstirilor din Bucovina . Cazare la preț redus în oferta de pensiuni și hoteluri Suceava la aproximativ 40 km. de Botoșani și Rădăuți, este singura opțiune de cazare low-cost cu condiții de 4 stele și preturi de trei stele și două stele.

Se află într-un loc liniștit, ideal pentru a petrece un concediu, un weekend sau pentru afaceri în Suceava sau în orașele din apropiere. Pensiunea Confort dispune de: centrală proprie, piscină interioară cu apă încălzită, sală de fitness, masă de tenis, camere cu mini-frigidere, camere cu aer condiționat, camere cu mochetă sau cu parchet pentru clienții alergici.

Toate camerele sunt dotate cu televizoare. Lenjeria albă de bumbac este călcată la presa. În restaurant se poate servi micul dejun sau mâncare tradițională la comandă. Îmbinați utilul cu plăcutul și rezervați la Pensiunea Confort chiar dacă sunteți în delegație. Nu uitați costumul de baie pentru piscină la care aveți accesul gratuit.

Pensiunea Confort este o alegere minunată unde veți avea tot ce va doriți chiar și aer de munte de la liziera de brazi sau aer de livadă.

Veți sorbi cu plăcere cafeaua de dimineață pe una din terasele pensiunii sau pe terasa camerei ascultând trilul păsărelelor și beneficiind de mireasma florilor.

La cerere puteți folosi grătarul de la foișor gratis, parcarea care prezintă siguranță și este luminată este de-asemeni gratuită.

Pensiunea Confort Suceava este una dintre puținele pensiuni din Suceava dotate cu piscina, saună și foișor.