0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CONACUL SAMFIREI – Gârda de Sus

Localitate: Gârda de Sus, sat Izvoarele, nr.8
Judet: Alba
Site: http://conaculsamfirei.ro/
Telefon: 0721 597 498

Situată pe Valea Arieșului, în comuna Gârda de Sus (Alba), Pensiunea CONACUL SAMFIREI înseamnă stil, confort, rafinament și eleganță chiar în inima Munților Apuseni. Excelența în amenajările interioare în stil rustic, dar și a dotărilor moderne, atmosfera caldă și serviciile de cea mai înaltă calitate, fac din Conacul Samfirei destinația ideală în orice anotimp pentru petrecerea timpului liber și deconectarea de stresul cotidian.

Situata convenabil pe DN75, la intrarea în Gârda de Sus, dinspre Câmpeni, Conacul Samfirei se evidențiază prin condiții excepționale de cazare în 6 camere duble și un apartament cu dotări moderne, restaurant cu servire „a la carte” sau meniul zilei, parcare proprie în incinta pensiunii.

Restaurantul nostru, care poate găzdui mese festive de până la 50 de persoane, vă oferă preparate tradiționale românești specifice zonei și nu numai. Priceperea bucătarilor și ospitalitatea gazdelor sunt garanția unei șederi plăcute la noi, astfel încât să reveniți oricând cu plăcere.

Aveți condiții multiple de relaxare, Conacul oferind loc pentru grătare, terase și loc de joacă pentru copii cu hinte si tobogane, biciclete mountain-bike pentru drumeții în împrejurimi, TV prin satelit, internet WiFi, toate într-o îmbinare armonioasă a rusticului cu dotările moderne pentru confortul dumneavoastră.

Locația pensiunii este convenabilă pentru vizitarea numeroaselor obiective turistice din jurul comunei Gărda de Sus, parte a Parcului Natural Apuseni. Alături de obiectivele naturale precum rezervațiile Cheile Ordâncușei, Peștera Scărișoara, Peștera Poarta lui Ionele, Pestera Pojarul Poliței, Peștera Coiba Mare, Izbucul Tăuz, pârtiile de ski Vârtop Arieșeni și Gârda de Sus, se pot face drumeții sau plimbări cu bicicleta.