0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CLUB – Predeal

Localitate: Predeal, Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 30
Judet: Brasov

Suntem situati la 400 m distanta de partia de ski Clabucet, intr-o zona foarte linistita a orasului Predeal.Proprietatea pe care este situata vila are o suprafata de 2500 mp, fiind flancata de raul Prahova spre est si padure la vest.

Situat în Predeal, la 1 km de gară, Predeal Club pune la dispoziție un restaurant, un lounge comun și acces WiFi gratuit în zonele publice.
Oferind vedere la grădină, toate camerele au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu o cadă sau duș.
Oaspeții pot utiliza gratuit facilitățile de grătar, iar cel mai apropiat magazin alimentar se află la doar o scurtă plimbare de Predeal Club. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Vila are o suprafata construita de aproximativ 1000 mp cu spatii generoase, dispusa pe trei nivele compartimentata astfel:
Parter
– living de 120 mp cu un semineu impozant, canapele, tv/cablu si multe piese de colectie ce creeaza o atmosfera deosebit de calda si intima.
– sala de 130 mp cu destinatie de restaurant sau organizarea de intruniri. Este mobilata in stil rustic cu piese ce se intrunesc intr-o veritabila colectie personala.
– biliard,
Etaj 1.- 4camere , eta2.- 3 camere si etaj 3.- 3 camere
Din salile de la parter se poate iesi pe o terasa mare de 150 mp dotata cu gratar, mese cu scaune, umbrele.
Accesul la bucatarie si sala de mese pentru turistii individuali se discuta in prealabil cu conducerea pensiunii.
Se pot organiza tabere pentru elevi si studenti, diverse evenimente pentru companii sau persoane private. Capacitatea de cazare poata sa creasca pana la 90 persoane inpreuna cu vila alaturata situata la doar 40m distanta.Parcare interioara pentru 15 automobile.

Va asteptam cu drag!