0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA TOLSTOI – Bran

Localitate: Comuna Bran, sat Bran, str. Livadie, nr. 32
Judet: Brasov
Site: www.casatolstoi.ro

Un loc perfect pentru a incepe vacanta la munte! Redescopera natura, relaxarea in linistea muntelui sau testeaza limitele prin drumetii sau mountainbike!

Situata la intrarea in Bran, in aproprierea castelului Bran si cetatii Rasnovului, Casa Tolstoi se afla intr-o zona linistita si verde de unde pot fi admirate masivele Bucegi si Piatra Craiului. Finalizata in octombrie 2007 Casa Tolstoi va ofera intimitate, elaganta si caldura intr-un ambient placut cu 10 camere spatioase, fiecare camera cu baie proprie, interior elegant, living de peste 100 metri patrati, 2 terase, parcare proprie.
În living-ul de peste 100 metri pătrați aveți o atmosferă placută şi confortabilă, fotolii si canapele, duşumea de parchet din lemn masiv, LCD, dvd player, televiziune digitala, acces gratuit la internet wireless, stație audio şi cd player pentru muzica, ceva muzică bună şi câteva filme interesante care merită văzute!!
In living se pot organiza petreceri având spațiul necesar pentru dans, stație de muzica şi ceva muzică bună, astfel încât să vă bucurați de o petrecere de neuitat! Dacă doriți puteți sa vă aduceți muzica preferată pe CD/DVD/USB… sau Karaoke:)

Totuşi, toate aceste lucruri nu fac decât să te țină în casă si nu asta a fost ideea initiala, adica, dorim sa va aducem mai aproape de natura dar nu ca sa stati in interior ci sa plecati in drumetii si trasee, atit pe jos cat si cu ajutorul bicicletelor mountain bike.

Casa Tolstoi dispune de 2 terase generoase, una acoperită unde vă puteți bucura de aer curat, chiar si in zilele ploioase, şi de unde este o privelişte foarte frumoasa a masivului Bucegi precum şi o terasă parțial acoperită, spre masivul Piatra Craiului unde va puteti bucura de un apus de soare minunat!

Ne vom stradui sa te facem sa revii oricind in Casa Tolstoi!