0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA MEGAN – Eșelnița

Localitate: Eșelnița, Strada Dunării
Judet: Mehedinti
Telefon: 0722 871 636

Casa Megan este situata pe Dn 57 care leagã Orsova de Moldova Noua, la 14 km de Orsova, chiar pe malul Dunãrii, in binecunoscuta Clisura Dunarii. Data in folosinta in anul 2012, vila este un loc ideal pentru relaxare si odihnã avand o priveliste splendidã la fluviu si munte.

Casa dispune de 5 camere duble, toate dotate cu mobilier modern si grup sanitar propriu (apa rece/caldã non stop);Televizor in camera si in living, camerele au balcon cu vedere spre Dunãre; loc de plajã, baie si pescuit in Dunãre; loc de parcare in curte; bucãtãrie complet utilatã si dotatã; living de 70 mp cu tv; grãtar in aer liber, foisor ,ponton
Fiind situata in Parcul Natural Portile de Fier, beneficiaza de cateva obiective turistice deja consacrate: Chipul lui Decebal; manãstirea Sf. Ana; manãstirea Mraconia, catedrala romano – catolicã din Orsova, cetatea Tri Kule, stancile Babacãi (“stanca Tatãlui” – traducere turcã), pestera Gaura cu Muscã, rezervatia mixtã Cazanele Mari si Cazanele Mici , tabula Traiana, golful Mraconiei.

Va asteptam!